Arkiv

Sök

måndag 22 december 2014

PUSS! ❤︎


Det här är min pojkvän Erik. 
Vi har snart varit tillsammans i 10 månader. 

Jag tänker på det ibland. Hur sjukt det är att jag i början av 2014 bestämde mig för att jag skulle vara singel, inte bry mig ett dugg om killar. För att sedan träffa honom under nollningen i januari och bli dödskär. Och så träffas, längta, sakna, skriva, prata, sova ihop, vara ihop, bo ihop. Alla "första gånger" med honom, alla nya grejer. Att gå från singel till sambo på ett halvår. Och från aldrig haft pojkvän någonsin förut till stay strong together i snart ett helt år.

Ibland gör det mig livrädd. Men allra oftast gör det mig lyckligast i hela världen. 

Tänk att han vill vara min och att jag får vara hans. ❤︎


 Bilden ovan var en konstruktion (som jag gjorde på fri hand i paint UTAN extern mus, alltså på min musplatta med min ack så vingliga högerhand och ännu vingligare vänster) så här ser han egentligen ut. Från Grekland i somras. Min tuss.  (SÅÅÅ LIKT MIN MÅLADE BILD!!!??!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar