Arkiv

Sök

lördag 6 december 2014

GIVE ME SNOW

Hej hej från Örebros mesta mössfrilla!Idag började jag dagen med att duka fram en stor frukost och kolla ut på det riktigt gråa vädret. Men under förmiddagen sprack det upp och SOLEN kom fram igen. Så efter att ha kokat en omgång fudge och stoppat den i kylen samt ätit lunch begav jag mig ut på en tur mot stan.

Där handlade jag några julklappar och andades lite julstämning, alltmedan Carolas stämma klingade över torgen (hon övade inför morgondagens O Helga natt).. Jag köpte med mig två hyacinter som nu pryder vårt vardagsrumsbord tillsammans med vår lilla rumsgran och så handlade jag lite små pryttlar i mataffären. Exempelvis köpte jag formar och knäckmaterial, så morgondagens projekt är kirrat! YES!

Nu gör jag kvällsmat: lördagsstek med potatismos och sås ska det bli. Mmm. Kanske har jag någon liten flarra rövin gömd någonstans också, som grädde på moset. Mamma skickade precis en bild på mina bröder och sig när de åkte skridskor. JAG VILL OCKSÅÅÅÅ!

SNÄLLA VÄDERGUDAR! GE MIG SNÖ!!!!! Pretty please!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar