Arkiv

Sök

torsdag 4 december 2014

Deppen mitt i julpeppen

Ja, och ingen har väl missat vår politiska situation här i Sverige. Hur ord som hat, kris och samarbetsvägran fått ta alltför mycket plats återigen och hur den regering som valdes i september inte får regera med sin egen budget och därför utlyst extra val i mars.

Och jag blir så trött.

Trött på att den svenska medborgaren är en så ansvarslös varelse på så många sätt. Trött på Alliansen som beter sig som trotsiga 7-åringar som vägrar samarbeta, trött på de Rödgröna som bara pratar om hur allt är andras ansvar att lösa och mest av allt trött på JÄVLA SD som jag tycker så illa om att jag kokar inombords bara av tanken på dem och som mest av alla förstör och sprider dålig stämning. 

Jag vet att jag nästan inte har kvar någon av mina läsare här, men jag vill ändå ta tillfället i akt och ta ställning. Jag vill ta ställning för ett medmänskligt Sverige, jag vill be alla jag känner och inte känner på mina bara knän att inte låta invandringsfrågan bli en folkomröstning som faller SD rätt i händerna, jag vill be för allt jag är värd att alla innan de lägger sin röst den 22 mars tänker över ett extra varv i vilket land man egentligen vill leva.

Jag vill i alla fall leva i ett varmt och välkomnande land. För om inte vi som lever i ett av världens rikaste och mest utvecklade länder kan hjälpa, vem kan då det?! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar