Arkiv

Sök

torsdag 4 december 2014

4 december

HEJ!

Kom precis hem efter den svåraste bussresan på länge. Den varade bara i 10 minuter och tog mig bara från skolan hem till lägenheten, men jag hann ändå drabbas av lätt panik pga värmeslag orsakat av varm luft i bussen och varma kläder på mig, nästan kvävas av ett tuggummi som jag hade svalt men som inte riktigt ville sväljas, samt en utroooolig kissnödighet. Hujedamej!

Men nu är jag hemma och tuggummit har tagit rätt väg ner i magen, blåsan har tömts och vinterjackan hänger på en galge i hallen.

Om en stund ska jag börja städa och fixa lite här hemma, för ikväll har jag bjudit in mina tjejkompisar i klassen på middag och Jul med Ernst-mys. Är så pepp! Det kan vara den finaste lilla tradition vi lyckats uppta den här terminen, att vi träffats nästan varje torsdag och gjort något mysigt ihop. Ett bra tips om man känner att det sällan blir av är att tänka att det inte är hela världen om inte alla kan jämt, utan i så fall får de som kan vara med. På så vis har det för oss blivit många fler tillfällen att träffas eftersom man inte behöver skjuta upp allt om det är någon som inte kan. Tips tips!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar