Arkiv

Sök

tisdag 4 november 2014

TRÖTT

God dag på er!

Jag har haft en trött morgon i dag kan man säga. 

Igår kväll fick jag ont i magen och i huvudet cirka samtidigt och låg och gnydde i soffan ett tag, tills jag istället övergick till sängen och läste lite. Boken var så sorglig att jag fick gråta mig till sömns, vid 22-tiden. Sedan kom Erik och la sig och jag vaknade, vilket resulterade i att jag inte somnade om igen förrän vid midnatt. Vid 03:30 vaknade jag av att jag behövde gå på toa och sedan fick jag så ont i magen igen att det dröjde en halvtimme + en alvedon och en flaska varmt vatten mot magen innan jag kunde somna igen.

Och riktigt bra känner jag mig inte än heller, men jag antar att det beror mest på att jag sovit dåligt. Jag älskar dock när sådant här väljer att infinna sig under tentavecka när man redan har fullt upp med att få dygnets timmar att räcka till.... Nåja, jag har fått lite plugg gjort på förmiddagen och nu ska jag iväg till skolan för att ha seminarium.

Wish me luck!


Två gamla trötta bilder.

1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson4 november 2014 12:48

    Ont i magen så jag dör! Trodde det skulle gå över när tentan var gjord. Den gick superbra (tror jag) men ändå sitter jag här nu med preggomage och bara gnyyyyr! Husmorstips från husmor Agnes önskas! LYCKA TILL med seminarie och tenta!

    SvaraRadera