Arkiv

Sök

fredag 14 november 2014

JAG LEVER!

Oj, hej på er! Det här känns lite som att ha återuppstått från de döda eller så. 10 dagar sedan var det jag skrev till er att jag hade fått ont i magen och fortfarande hade ont, men trodde att det bara berodde på sömnbrist.

Vi kan väl säga som så här: jag är lite av den minst hypokondriska människan som finns. Jag förstorar INTE sakers allvarlighet, och jag tror INTE att varje symptom är en ny sjukdom. Inte heller tror jag ens när jag faktiskt har riktigt riktigt ont att det är så det känns att ha en sjukdom, utan jag utgår hellre ifrån att det är jag som är lite svag och töntig som inte klarar smärtan....

Sååatteee, jag har alltså haft ont när jag kissat, konstant smärta i nedre delen av magen och ryggen, svimningskänslor, yrsel, illamående, kräkningar, feber och total utmattning. Enligt vårdguiden har jag haft urinvägsinfektion och det köper jag. Enligt mina mer hypokondriska vänner har jag varit gravid, haft bäckenbotteninfektion samt varit inte alltför långt ifrån att kollapsa fullständigt.

Till råga på allt detta har vårt internet legat nere. Kaputt. Totaldött. 

MEN. Nu har jag fått rätt sorts penicillin (mot den urinvägsinfektion jag faktiskt har) och jag har faktiskt till och med varit i skolan idag och kan äta små portioner mat. OCH jag fick ett snällt mail imorse som sa: så här gör du för att fixa internet - så nu funkar det med.

FREDAG HÖRRNI!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar