Arkiv

Sök

fredag 21 november 2014

Här kommer Agnes Långstrump...

HEEEEJ!

Åh, förlåt, men än en gång kommer jag in här med andan i halsen och vill bara dementera ryktena om att jag har dött i sviterna av min urinvägsinfektion med tillhörande penicillin-fadäs av doktorn. Nääe rå, jag lever!!

Eller rättare sagt: JAG ÄR FRISK OCH KRY SOM ETT NÖTSKAL!!! (?? nää, så säger man väl inte?? Nöt... KÄRNA, ja just det ja.)

Och jag har gått från att vara en soffpotatis utan dess like med världens trötthet, till att inse att jag nu när jag inte är sjuk, inte bara vill må bra rent ur ett sjukdomsperspektiv, utan också faktiskt vill må bra ur andra aspekter. Jag vill träna! Jag vill äta vid bra tider och diska efter mig (ehehe ibland iaf)! Jag vill ha rent omkring mig! Jag vill plugga i förhand inför saker! Jag vill sova ordentligt! Jag vill träffa vänner och göra roliga saker!!!

Ja, jag har helt enkelt fått ett sånt därnt "mitt nya liv börjar nu"-rus och det känns så fint. Svårt att hålla i dock, men jag ska verkligen försöka. Fånga mig själv som Stina i min klass kallar det.

Som jag babblar på, ni hör ju att jag är frisk. Nu ska jag cykla mitt allra snabbaste mot en ICA-butik och köpa massa goa grejer och ikväll ska jag och Mina titta på Vänner och äta alla goa grejer och dricka vin. Tjolahej tjolahoppsan sa!

1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson23 november 2014 02:46

    Uppfyller du alla de må brapunkterna så tror jag nästan att jag hatar dig.


    Astrid och Alicia påstår att jag är den positiva av oss tre, det säger rätt mkt om min vänkrets :)))

    SvaraRadera