Arkiv

Sök

söndag 23 november 2014

BONDFEST

Hej hej hemskt mycket hej!

Det är söndag och om prick 6 minuter ska jag och Erik ha data/mobil-fri kväll så jag passar på att bara hoppa in här en liten snabbis och skriva ett par rader. I går var jag på min fina vän Rebeccas 25-årsfest med Bondtema och det var såå kul!

I dag har jag varit lite seg sedan dess, men gått en lång promenad, fikat och myst. Kvällen bjuder på film, glögg och pepparkakor. Ja, för hörrni, nu är det ta mig tusan verkligen dags att börja peppa inför julen!!!! Snart är det december!!!!!!

Hoppas ni haft en fin helg! Puss

Jag snodde en hatt och spelade lite störig hehe.. Annars hade jag glittrig klänning med *slitZZ* och pistol innanför strumpebandet *fashion*

1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson23 november 2014 22:59

    Hade varit såååå roligt om någon missuppfattat och klätt ut sig till Bondfest. Blåställ och gummistövlar och lantmännenkeps!

    SvaraRadera