Arkiv

Sök

söndag 2 november 2014

Alla själars dag

Hej alla, denna allahelgonahelg susar fram precis som alla andra helger!

I fredags var det halloween, men jag klädde inte ut mig ett endaste dugg, utan hade istället myskväll tillsammans med Rebecca och Stina med tacos, chokladmousse och dansfilm. I går tvingade jag med mig Erik till Almby kyrka för att tända ljus för alla helgon och bara njuta lite av lugnet som alltid infinner sig i kyrkor. Åhå, älskar verkligen att befinna mig i kyrkor! Önskar mig att även detta år få spendera mycket tid av december i kyrkan, precis som förra året.

 Men än är det bara november, så julfirandena får vänta ett par veckor till och istället ska jag försöka mig på att börja tentaplugga denna söndag.

Hoppas allt är bra med eeeer!!

KRAM!


Foto: jag från Alla helgona 2012.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar