Arkiv

Sök

onsdag 22 oktober 2014

SÅ TRÖTT

Jag har hamnat i en ond spiral. Jag är trött, vilket gör att jag bara vill sova, vilket gör att jag struntar i att gå till föreläsningar och sånt, vilket leder till att jag ligger hemma och inte gör något alls, samt fryser, vilket inte alls ger någon extra energi överhuvudtaget. Om jag istället börjar gå och lägga mig lite tidigare, går upp lite tidigare, äter ordentligt, ser till att bocka av saker jag behöver göra, träffar kompisar (i t.ex. skolan) och tar mig iväg och simmar, eller springer en runda så kommer jag garanterat må bättre! 

Det blir bara mörkare och kallare ute, men jag brukar inte påverkas av det sådär nämnvärt mycket på hösten. Men nu känner jag mig lite under isen, och jag förstår att det hänger ihop med hur min vardag ser ut och att det kräver förändring. Jag vill inte känna mig tråkig, dålig och trött. Jag vill vara den härliga, glada och roliga tjej som jag oftast tycker att jag själv är.

Just nu handlar det inte så mycket om ångest, vilket det har gjort tidigare när jag varit tvungen att tänka inför framtiden osv (eller vad vet jag, detta kanske är någon form av post-ångest som dyker upp nu när hetsen lugnat ner sig lite?) Jag brukar visserligen alltid känna att det är en bra idé att somna i soffan på eftermiddagarna, men då brukar det mer handla om att det är ett aktivt val än att jag faktiskt känner mig under isen. Men jag antar att livet är så här ibland. Och att det inte är så mycket mer att göra åt det än att försöka prioritera saker som jag tycker är roliga, se framåt och... TRÄNA.1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson23 oktober 2014 19:57

    Träna i dagsljus!.....inte för att dagsljuset är något att skryta med så här års.

    SvaraRadera