Arkiv

Sök

måndag 20 oktober 2014

Önskelista

Alltså. Jag vet att det typ bara är jag som har börjat planera vad jag ska köpa i juklapp till mina nära och kära, samt planerar min 20-årsfest 3 månader i förväg. Japp, sådan är jag. Och just för att jag ligger före er andra, har jag även redan komponerat ihop min egen önskelista inför jul och födelsedag. Mmm, älskar att skriva önskelistor såhåå mycket!

Okej. Nåväl, nu ska ni få ta del av några av mina önskningar:

• böcker + presentkort på böcker
• rosa eller ljusblå stora koppar från serien Swedish Grace, Rörstrand
• en ny plånbok
• fina underkläder
• massage 

• doftljus
• klocka från Daniel Wellington
• tröja från Jumperfabriken
• ett persikofärgat rouge 
• en träningsoverall, nya springtights
• pärlörhängen 2 kommentarer:

 1. Lovisamasteroftheworldjohansson21 oktober 2014 16:09

  Hmmm var det inte du som inte vill ha rosa rouge då du precis som jag är rödmosig???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men därför vill jag ha en mer aprikos rouge, alltså lite mer "orangerosa" typ, så det blir lite mer uppfriskande än rödmosigt :D

   Radera