Arkiv

Sök

fredag 3 oktober 2014

Jävla sol att lysa mig i ansiktet dåra...

ÅÅH HEJ HEJ VILKEN UNDERBAR DAG DET ÄÄÄÄR!!

Vi har varit utan internet i lägenheten sedan typ... måndag??.. vilket ju egentligen inte är så jobbigt då jag har internet i mobilen och sådär, men man känner sig ju så handikappad på nå sätt..?!

Nåväl, nu är det alltså tillbaka och det gladde mig så mycket att jag sträckte upp armarna i skyn och skrek ut "ERIK, NU FUNKAAAR DET!!!". Ja, så är jag uppväxt i internetgenerationen ellerrrr???

Idag är det fredag. Och jag skrev tenta i morse (att vi inte haft internet har förmodligen hjälpt mitt pluggande en del, hehe) och det kändes bra. När man skrivit tenta är det ju helt klart på sin plats att fira det/supa bort sina sorger = jag ska på ost&vin-kväll med mina klassisar ikväll. WOHOO!!

Och solen skiner!! I ansiktet :( 


JÄVLA SOL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar