Arkiv

Sök

torsdag 30 oktober 2014

Jaha, så nu passar det sig att blogga bilder från i somras va.... hehe..

Idag är jag ledig. Eller ja, ledighet är ju en rätt relativ sak när man studerar, eftersom man alltid kan sätta sig och plugga oavsett dag och tid, men jag har åtminstone inte några lektioner i skolan. Och i och med att jag studerat hårt hela veckan innan, bestämde jag mig för att ta det lite lugnare idag.

Så jag har tagit mig en liten sovmorgon, ätit god frukost i lugn och ro och suttit i myskläder ända tills nu. Men! Idag skiner solen för första gången på cirka 3 veckor (känns det som i alla fall) så nu känns det som att jag måste fixa mig lite och ge mig ut på en promenad i finvädret. Har också hört rykten om att det är riktigt kallt ute idag, något som inte alls skrämmer mig, utan snarare får mig att mysa ordentligt som den vinterlover jag är.

Nåja, ikväll ska jag dricka bärs och äta nachos med Karolina. Åhå, som jag har längtat efter att hänga med henne!!

 Vi två på Håkan-konserten på Ullevi i somras.

Ute på båttur med Lovisa och Karolina, också i somras. SÅ FIN liten resa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar