Arkiv

Sök

måndag 27 oktober 2014

Jag har till och med hunnit duscha...?!?!?

Alltså, så bra dag idag! Och det är liksom måndag?!?!?

Den där piggheten jag skröt om i morse har kanske inte hållit sig konstant hela dagen riktigt, men med lite påfyllning av energi med exempelvis lunch, godkänt på förra tentan och sådant, så har jag hållit humöret uppe i alla fall. När jag kom hem efter skolan vid 16 (då hade jag dessutom lämnat in cykeln på verkstad pga pyspunka samt gått hela vägen med tung väska) så tog jag liksom på mig träningskläder och gick ut och sprang INNAN jag ens hade hunnit äta mellanmål!!!

Haha, vem är jag? Och nu sitter jag liksom och pluggar igen... Som sagt: så bra dag!

Det här är en bild från en annan gång när jag hade en fett bra dag. I skidbacken, med sol i ansiktet. I Alperna. Åhhh, okej, den där dagen slår till och med denna måndag.....

2 kommentarer:

 1. Lovisamasteroftheworldjohansson28 oktober 2014 00:43

  Måste också lämna in min cykel alt. hitta en superpump. Kan inte pumpa med manuell pump??? Funkar inte. Supertrögt att cykla med dåliga hjul. aja godnatt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan köpa extraventiler på Clas Ohlsson för 39 kr, som funkar till alla cyklar :)

   Radera