Arkiv

Sök

onsdag 15 oktober 2014

FRUKOST

HOLA!

Då jag är en riktig frukostälskare (och en totalt värdelös person att ha att göra med när jag är hungrig, vilket jag är på morgonen. Alltid.) så var det inte helt utan att det gjorde mig ledsen att jag inte hann med frukost imorse innan jag var tvungen att kila iväg till skolan där jag gör min preventionspraktik. Men då jag enbart kan skylla mig själv, eftersom jag inte gick upp ur sängen tidigare, var det bara att bita ihop och stå ut.

Tills nu då. Nu när jag kom hem och faktiskt kunde koka mig en stor portion havregrynsgröt, göra te och blanda juice. Mmmmm. Drömmen. Och så hade jag ett päron kvar i kylen som jag skar upp och hade på min gröt. SÅ GOTT!!

Och vips, så har även jag gått och blivit en person med ett glatt humör, redo för dagen. YES! Nu ska jag plugga! HEJDÅ!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar