Arkiv

Sök

söndag 19 oktober 2014

En söndag.

Hej! Här sitter jag och det är söndagskväll och jag har pluggat hela långa dagen. Och gått en långpromenad visserligen, men det var mest för att rensa hjärnan och ge lite nytt syre åt all läsning som behövde göras. Men nu, ja nu ligger jag i fas igen. Pjuh!

Jag har även börjat planera lite smått för julklappsinköpen som ska göras och inför mitt 20-årsfirande. Man kan tycka att det är tidigt att börja planera sådant redan i oktober, men jag är inte dum va, tiden är en lurig jävel som brukar springa förbi i världens hast och vips så är det maj igen.

Ni kanske är nyfikna på mitt liv i övrigt? Ja, i så fall kan jag tala om för er att till VT15 har jag sökt Retorik A och Juridisk introduktionskurs på distans, och psykologin finns inte ens med på ett litet hörn som någon räddning. AAAAAH! Livrädd. Och nöjd samtidigt. För jag ville ju inte läsa psykologi ens denna höst, men så blev det så ändå, just för att det var så enkelt att byta tillbaka. Och nu finns inte den livlinan, så nu MÅSTE jag testa mina vingar med något annat. Känns kul!!!

Annars då? Jo, jag tycker att tanken på att blogga känns ganska rolig igen, men funderar lite på om jag kanske skulle behöva någon form av nytt tema eller så. Det här med att byta bloggportal känns som något man gjorde för 100 år sedan, så det finns inte på kartan, men kanske kan jag starta någon form av annat cliffhänger-tema. Typ "Agnes uppfyller sina drömmar!"

Exempel på drömmar jag har:

• lära mig hur min systemkamera fungerar och att kunna fotografera
• laga mer och roligare mat
• resa
• pyssla mer och bli bättre på det, typ skapa egna smycken eller så
• skriva mer

Ja, där ser ni. Kanske skulle min blogg bli bättre om jag gav mig lite mer hän åt dess innehåll..? Eller så älskar ni helt enkelt att komma in här och läsa milslånga inlägg om min vardag? SVARA TACK! (hehe, Lovisa, skriv en kommentar helt enkelt, det är så kul att få kommentarer)

PUSS!


1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson19 oktober 2014 22:18

    JAAA MER LIV I BLOGGEN!!! Vill läsa allt om din vardag! Bli avundsjuk över att du uppfyller dina drömmer medan jag sitter och läser om demokratiseringsprocesser och har allmän ångest över att jag inte gör något vettigt med mitt liv! Det lät bittert men det vill jag :) :) :) (Förutom konstnärliga foton. Det är fett tråkigt.)

    SvaraRadera