Arkiv

Sök

måndag 27 oktober 2014

Den vintertid nu kommer...

Ja, jag blev lurad av vintertiden i morse. Yay! För det betydde helt enkelt att jag hade ställt klockan på kl. 07 (och om det hade varit förra veckan hade det varit kl. 08) så när jag vaknade var jag pigg (förhållandevis) och glad för att det var ljust utanför sovrumsfönstret.

Nu sitter jag i skolan och här ska jag vara hela långa dagen och studera. Jag förfasas dock liiiite över hur mörkt det kommer att bli snabbt i eftermiddag, just pga av vintertiden. Men äsch, än så länge får jag vara positiv för den pigga morgonen!!Och så bjuder jag på en konversation från igår kväll när jag, Erik och hans kompis Niclas spelade yatzy och jag var helt sjukt övertrött:

Niclas: Men gud, Agnes, varför är du så uppspelt?
Jag: Men assååååå, vi spelar ju spel, är det verkligen så konstigt att jag är uppSPELT!! HAHAHAHA
Erik och Niclas: ..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar