Arkiv

Sök

onsdag 24 september 2014

Omväxling.

Hej!

Det här var ju längesen. Har typ glömt bort att jag har en blogg. Men ni är ju vana vid det här laget vid att jag ej uppdaterar med någon vidare kontinuitet.

Nåväl. Sommaren har tagit slut och hösten har tagit vid. Det sista jag gjorde innan jag flyttade tillbaka till Örebro var att åka till Grekland med Erik och där var det så inihelvetes jälva varmt. Nu är det den 24 september (vi kom alltså hem den 26 augusti.. ca en månad sen dvs) och det är så kallt att man fryser knäna av sig. Omväxling.

Den 1 september började jag juristprogrammet i Örebro, och gick det i FYRA hela dagar innan jag bytte tillbaka och började termin 3 på psykologprogrammet istället. Så jag är psykologstudent en termin till i alla fall. Intresseklubben antecknar.

Nu ligger jag i soffan och äter djungelvrål. Ikväll ska jag laga älgstek och göra en ASGOD gräddig brunsås till det. Ser jag fram emot!!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar