Arkiv

Sök

torsdag 25 september 2014

Okej, jag går och dricker öl nu istället!!

Åh herregud. Denna jäkla ångest som biter sig tag i mitt inre, som gör att jag river upp mina fingrar och undrar vem jag är/vad jag vill/vad jag har för drömmar. Identitetskris kanske det kallas?!

Så nu sitter jag här hemma vid ett köksbord som står i lägenheten jag delar med min pojkvän. Och jag försöker så hårt att strukturera mina tankar. Jag googlar och jag läser. Jag har beställt kataloger från alla Sveriges universitet, men orden i dem gör mig knappast klokare. Jag velar och jag bestämmer mig, sedan velar jag igen. Jag är så nöjd med känslan i magen som kommer av att jag VET att jag ska plugga psykologi den här terminen. Men jag blir så STRESSAD av att jag inte vet om jag vill bli psykolog??

Och jag har inte ens fyllt 20 år. Jag vet att det är så dumt att stressa upp sig, att det är så dumt att tro att livet måste kännas konstant suveränt och att tro att jag någonsin kommer kunna veta helt exakt vad jag ska göra med mitt liv. Själva tjusningen är ju att man inte vet och aldrig helt kommer veta.

Min plan för våren 2015 är så att säga något diffus.

(Men det gör inget Agnes, det är lång tid kvar)1 kommentar:

  1. Lovisamasteroftheworldjohansson25 september 2014 22:40

    ÅÅÅÅH ta med dig Karolina och Erik och flytta HIT! :D :D tänk va kul vi skulle ha!!!

    SvaraRadera