Arkiv

Sök

söndag 10 augusti 2014

I hjärnan min...Saker som cirkulerar i mitt huvud nu när jag är ledig och har en massa tid över:

- Vad ska jag klä mig i för kläder?

Dvs, vad är min stil, vad gillar jag att ha på mig och vad ska jag fokusera på att köpa för att min garderob ska bli fulländad och top notch? Har ju liksom utgått länge från att jag gillar mycket färg, men det blir lätt lite rörigt.. Och när jag går i en affär är det inte sällan jag dras till plagg som är mjuka och känns bekväma, snarare än att de ser fina ut. Vilket ju inte heller funkar, för tydligen (detta är inte min åsikt dock) kan man inte gå omkring i mjukiskläder jämt. (...)

- Ska jag färga mina ögonbryn hemma?

Tycker mig ha sparat ut och format till mina bryn ganska bra denna sommar, då jag var ytterst onöjd i våras och tyckte de satt alltför brett isär osv. Så nu är min fundering om ifall jag kanske skulle våga mig på att färga brynen, så jag slipper fylla i dem en massa + att de blir lite mer "enhetliga" eller vad man ska säga.... Men tänk om det blir fult/för mörkt...  Dilemma dilemma..

- Vem är jag och vilka är mina drömmar med livet?

Okej, kanske den fråga som egentligen kräver mest av min tankeverksamhet. Förra sommaren var jag ju helt på det klara med att jag skulle plugga till psykolog, och bla bla bla, men nu helt plötsligt har jag bestämt mig för att byta, och med det kommer ju tankarna om "kommer detta kännas bra nudå?" osv... Känner mig dessutom lite låst i livet, eller ja, snarare att jag inte vet riktigt vad jag har för drömmar, vart jag vill ta mig, utan mest lever lite dag för dag, vecka för vecka och aldrig riktigt tittar längre framåt.... Lär väl bli höstens projekt - tänka ut vilka mina högsta drömmar är!

- Kommer jag någonsin ha pengar igen?

Ja, 2014 har jag som nyårslöfte att "bli mer ekonomisk och spara mer"..... ..... ..... Haha. Alltsååå, jag har aldrig känt mig så pank som jag gör just nu. Har aldrig förr nallat så mycket på sparkontot som jag varit tvungen att göra i år, pga dubbla hyror, köp av dator osv.. MEN, mitt hopp går till hösten. Då ska jag göra en ordentlig nystart av det här löftet och skärpa till mig nåt så in i bomben. Den här punkten går ju lite lätt emot den första punkten: dvs att jag kanske skulle börja med att sluta tänka på att konsumera, så får jag ju även mer pengar över..... hehe...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar