Arkiv

Sök

söndag 10 augusti 2014

HUR BLEV HÅRET AGNES???

 Är det ingen som frågar här på bloggen.

Men nu ska jag visa i alla fall. Det var i torsdags som jag hade bokat tid för att klippa och slinga mig. När jag satt i frisörstolen kändes det som att allt vore bättre än det slitna, gulblonda fågelbo jag hade. Så jag sa till frisören att jag ville klippa av allt som var slitet, men inget av luggen (eftersom den inte är sliten heller...) och färga något som kan tänkas likna den färg min utväxt har = utväxten försvinner föralltid.

Så hon la i lite guldbruna slingor typ och nu ser jag ut så här:
Jag är faktiskt fett nöjd.

 Ser lite ljusare ut på bilderna än vad det är, men så som det ser ut på bilderna är typ den färgen jag anser vara perfekt. Så om jag bara sitter kvar nere i källarn och bara visar mig i dagsljus framöver så... Nä, men det skulle tydligen bli ljusare efter ett par tvättar + att jag har en sån där färg-bomb-grej som ska ge guldskimmer till håret som jag tänker att jag kanske kan använda...  + att jag tänker att det bleks en del i Grekland.

Det enda störiga är ju luggen dåra. Fan. Men jag får ju faktiskt skylla mig själv rätt så jäkla jättemycket för den (eftersom jag är alldeles för impulsiv). Och den växer ju uuuuut, det är ju bara hår.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar