Arkiv

Sök

söndag 6 juli 2014

Något att se fram emot


 Tanken på att packa ner alla nya bikinis jag köpt till den här sommarn, tillsammans med svala klänningar, shorts och fina blusar. På att ta min pojkvän under armen och checka in på ett plan, som flyger oss till värmen. Åh, det är dessa tankar som får mig att stå ut med att sommarvädret ännu inte riktigt hittat fram till oss här i Sverige, att stå ut med alla dessa veckor jag och Erik jobbar och bor i varsin stad, utan tid eller pengar att komma loss och kunna ses. Vi ska träffas nu i veckan, då vi båda är lediga ett par dagar, men sedan följer ytterligare 3-4 veckor utan att ses. Så därför har vi tänkt boka in en veckas resa, bara vi två i slutet av augusti.

Portugal, Grekland och Kroatien är destinationer som lockar, men bara vi kommer i väg någonstans och får lite sol, bad och iskalla drinkar kommer jag vara nöjd. Som jag ser fram emot det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar