Arkiv

Sök

onsdag 30 juli 2014

Fågelbo


Hej! Försökte ta en fin bild i photo booth va, men eftersom jag var tvungen att testa min nya locktång med en gång blev håret hur stort och fluffigt som helst och på alla bilder såg det ut som att jag satt med ett fågelbo på huvudet. Ungefär. Men det var en bra locktång.

Har även köpt en ny parfym som luktar blommor, en bok, en klänning och en kamera.

En sak för håret, en för kroppen, en doft och något att läsa för att stimulera hjärnan. Det perfekta presentpaketet alltså! Skulle haft något att äta också, men jag vann 120 spänn på triss, så kan ju köpa nåt gött... Hehe. Har alltså köpt sommarpresent till mig själv.

Kameran var lite mer spontan, men den var billig och bra så det passade mig fint!

Nu har jag snart jobbat klart för den här sommaren och snart ska jag få träffa Erik igen, har inte träffat honom på 3 veckor. Längtar så mycket!!!!!!

Flummigt inlägg, jao. Hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar