Arkiv

Sök

tisdag 1 juli 2014

DET VAR SÅ MAGISKT!!!

Jag var på Ullevi och såg Håkan Hellström spela den 7 juni tillsammans med Karolina!

I höstas firade vi att terminen var avklarad och att jullovet var nått med att se Håkan spela i Örebro, och vad passade väl bättre då än att fira att vårterminen var slut på samma sätt, fast mycket mäktigare?? Nej precis, det hade nog inte gått!

Dagen innan hade jag precis flyttat hem till Källby över sommaren och det kändes helt underbart att få börja sommarlovet med en fantastisk lördag i Göteborg. Vi körde dit, och när vi kommit fram och hittat parkering tog vi oss in i staden och satte oss på en uteservering och drack varsin drink (alkoholfri för chauffören naturligtvis). Så småningom gick vi in på Ullevi, köpte lite popcorn och dricka, hittade våra platser och sedan var den magiska kvällen snart igång.

 Dagen till ära hade jag klippt mig en liten lugg. Har jag någon gång nämnt hur impulsiv jag är angående mitt hår?? Well, numer har jag den oftast uppsatt, men då tyckte jag det var en himla bra idé!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar