Arkiv

Sök

söndag 1 juni 2014

Snaaart är det sommarlov


Här ligger tydligen jag och matchar håret med mitt bäddset. Pippi Långstrump äre på´t! Täcket alltså, inte håret. Vet ni vart jag befinner mig?
- I Örebro? Näru
- I en mysig sommarstuga nånstans? I wish
- I källaren hemma i Källby i "mitt nya rum" som jag ska bo i under sommaren? RÄTT

Dock är jag ännu inte hemma för sommarlov. Men igår kom mina föräldrar till Öret och hjälpte mig flytta ur min lägenhet och sedan följde jag med dem hem för att fira min lillebror som fyller 16 år. Så idag har jag fått en massa god mat och tårta, solen har skinit och livet har vart härligt. Imorgon vänder jag återigen till mitt andra hem för att avklara lite saker i skolan och så småningom ta sommarlov. Och det med basta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar