Arkiv

Sök

tisdag 24 juni 2014

Nuuu är det sommarlov!

Så länge sedan det var vi hördes senast, och så många roliga saker jag hunnit med att göra sedan dess.

Jag har avklarat termin 2 av psykologprogrammet, solat och hängt i parker med min fina pojkvän, klassen och andra vänner, jag har fått sommarlov och åkt hem till Källby, sett Håkan på Ullevi, haft Erik hemma i Källby över studenten och sedan även haft med honom till midsommarfirande på Orust.

Igår gjorde jag mitt första självständiga pass på jobbet och nu längtar jag mest till den dagen om cirka 2,5 veckor när jag får träffa Erik igen, och till om 6 veckor då jag faktiskt jobbat helt klart och har nästan 5 veckors ledighet att spendera på valfritt sätt - lovely!

Men låt oss inte förhasta oss så mycket, jag tänker att ni kanske även vill se lite bilder från den senaste tidens händelser, så därför tänker jag att ni kan vänta er ett par inlägg här framöver fyllda med sommarbilder och kanske även lite annat smått och gott.

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar