Arkiv

Sök

söndag 4 maj 2014

PS14 BAL

Nejmen halli hallå!

Idag har jag varit en liten bakfull ynklig varelse, jag har sovit länge, ätit kebab med mö sös, druckit mycket iskall saft, men framförallt legat under en filt i soffan och tyckt synd om mig själv. Men nu har jag ätit ägg och måendet börjar ordna upp sig, vilket ju känns rätt bra då klockan snart är läggdags igen.

Anledningen till dagens mående stavas gårdagens bal på slottet. Jag klädde mig i en helt fantastisk mörkblå långklänning med öppen rygg, satte upp håret i en liten uppsättning och tog min pojkvän under armen och gick på bankett igår, vilket var helt otroligt trevligt! Fint sällskap, god efterrätt och födande alkohol. Just den senare punkten stämmer himla bra faktiskt, de flesta blev rätt berusade och när jag kom hem var klockan 06 och jag hade hunnit med att gå på efterfest och sånt där. Men sammanlagt: otroligt trevlig kväll! Och jag längtar lite tills fotona som togs under kvällen kommer upp på Facebook.

Tills dess får ni denna som jag delat med mig av på insta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar