Arkiv

Sök

fredag 2 maj 2014

MYSFILT

Hejhej från en liten nydushad korv som ligger nerbäddad under mannaminnets mysigaste filt i soffan och som ägnat sin fredagskväll åt att noppra, måla, smörja, raka, maska och dricka flädersaft. Egentligen var jag extremsugen på alkohol och dans, men när det suget dök upp hade jag redan kletat olja i mitt hår och mask i mitt ansikte = jobbigt att fixa sig för fest igen.

MEN: anledningen till denna skönhetsfixarkväll är juuuuu ATT JAG SKA GÅ PÅ BAL PÅ SLOTTET IMORGON KVÄLL!!!

Japp, i samband med psykologkongressen PS14 som jag varit på idag och som håller på hela helgen anordnas även en bankett. Under vilken jag definitivt tänker dricka alkohol och dansa. För att knyta ihop säcken någorlunda i alla fall! Mer uppis om PS14 kan ni få via instagräm (agnesanderssonn) eller så kanske jag lägger upp något mer här. Hej sålänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar