Arkiv

Sök

torsdag 1 maj 2014

01.05.14

1:a maj välkommen till vår bygd igen! 

Hade jag gärna stått och skrålat tillsammans med andra valborgsfirare igårkväll, jag hade gärna stått och småfrusit vid en brasa och lyssnat på vårtal och "Vintern rasat ut bland våra fjällar". Men icke. Inte heller åkte jag till Uppsala eller Lund och firade Valborg på äkta studentvis.

Nej, istället var jag på knytkalas här i Örebro, grillade i ösregnet, surplade rosévin och tittade på SNÖN som föll utanför fönstret en stund och gick sedan hem och la mig innan klockan slagit 01. Men, jag är verkligen inte bitter alls. Det var en mysig kväll, med en massa god mat och det var skönt att få avsluta kvällen när det kändes som att den var klar.

Men nästa år tänker jag minsann våldgästa någon kompis i Uppsala eller Lund och fira med kanonfylla tillsammans med resten av Sveriges studenter!

 De enda bilder jag lyckades ta under kvällen var dessa på mig själv. Främst för att det är kul att ta toalettbilder och för att fånga mina nya inköp på bild (blusen och tröjan). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar