Arkiv

Sök

torsdag 3 april 2014

KLIPP KLIPP

Jag ger er:

Flickan som lät sin mamma ta en sax i sina händer, när de kom hem efter en finmiddag på restaurang och flickan var lite rödvinslullig, och lät mamman klippa av de där fruktansvärt slitna topparna som hon försökt stå ut med ett tag "för det är ju snyggt med långt hår". Men nu är de borta och håret är fortfarande någorlunda långt, och jag är nöjdast i stan över mina mjuka, raka kanter.

Sedan att det ju var ett tag sedan ni såg min nuna på den här bloggen, och ännu längre sedan ni såg längden eller kvaliteten på mitt hår, så att jämförelsen blir lite svår att göra, det tycker jag att vi förtränger va. Det, och att bilderna som blir när man fotar med sin webcam i sent kvällsljus inte blir de skarpaste någonsin. Men sådant har vi väl egentligen aldrig brytt oss särskilt mycket om i den här bloggen?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar