Arkiv

Sök

tisdag 3 december 2013

Mitt kyrkliga liv är nu påbörjat jao

Bereeeed en väg för herran, berg sjunken ljus stån opp!

Åhå, har frivilligt tillbringat 4 timmar av de senaste två dagarna i kyrkbänk. Man skulle kunna se det som att jag är dum upp i hövvet. Eller så kan man se det för vad det i själva verkligheten är = världens bästa grej!

Nåja, inte själva kyrkbänkssittandet kanske. Men det är faktiskt värt att bli lite stel i ryggen och få lite ont i rumpan när man får njuta av det som ÄR världens bästa grej dvs KÖRSÅNG! Så klart.


Ojojoj, har inte varit så tårögd på länge som jag varit under dessa evenemang. Igår satt jag i publiken till teveinspelningen av lucia som OP-kyrkans kör fått äran att framföra. Idag var jag på adventsgudstjänst i Nikolaikyrkan och lyssnade på Örebro Studentsångare. Teveinspelningen tog 3 timmar pga omtagningar och grejer, dagens konsert 1 = FYRA TIMMAR.

Men åh så värt!

Inuti Olaus Petri-kyrkan i Örebro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar