Arkiv

Sök

torsdag 12 december 2013

Jag är inte det minsta deppig

Att tentaplugga är inte det lättaste. Speciellt inte när det finns cirka 10 000 begrepp man gått igenom men inte vet vilka som är viktigast att kunna och när det finns ännu fler saker som är roligare att göra.

Men jag försöker i varje fall. Jag har spritt ut mina böcker, block och pennor över ett bord i biblioteket och så anstränger jag mig ända ut i fingerspetsarna för att koncentrera mig ordentligt. Det fungerar ibland, sedan tar jag en liten paus som nu för att till slut försöka mig på det igen.

8 dagar är det till tentan idag. ÅTTA dagar. Det låter som lång tid men jag vet bättre än så, jag vet hur tiden arbetar, den kommer susa fram som om den nästan gör det för att retas. Men jag är inte deppig.

Hur skulle jag kunna vara det när det är lucia imorgon, jag ska gå på Håkan-konsert på kvällen efter tentan, åka hem dagen efter, fira jul kort därpå och sedan åka till PARIS?! Nä, det går helt enkelt inte!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar