Arkiv

Sök

söndag 24 november 2013

Life is life, nana na nana

Hej! Det var ett tag sedan.

Som jag skrev i mitt förra inlägg har livet helt enkelt rullat på och det i en makalös hastighet. Tiden går så himla fort! Förra helgen var jag hemma i Källby och myste med familj och vänner, och eftersom jag inte kom tillbaka till Örebro förrän i tisdags är det ju inte konstigt att veckan som gått susat förbi utan att jag knappt märkt av det. Eller jo, jag har faktiskt märkt av det.

I onsdags byttes nämligen vårt relativt slappa schema, med eftermiddagsföreläsningar 3 dagar i veckan, ut mot grupparbete med inlämning på 5 sidor som ska utföras vid sidan av. Inget konstigt alls egentligen då psykologprogrammet innebär heltidsstudier, men man kan väl kanske säga att ingen av oss var riktigt förberedd på det bara. Hehe.

Men snart är det jul, närmare bestämt om exakt en månad, och sedan ska jag åka till Paris över nyår. (yay!) Så livet går sin gilla gång och nyss tittade jag på båda Legally Blonde-filmerna och sedan har jag googlat på business-klänningar och juristprogrammet, haha... Nu ska jag sova och imorgon ska jag på julmarknad samt äta middag med två bra!

Precis som förra gången jag var hemma i Källby, bytte jag hårfärg även denna gång. Det är min grej liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar