Arkiv

Sök

torsdag 7 november 2013

Det rullar på

Haha, fyfan vad deppigt det är att gå in på sin egen blogg och inse att man inte uppdaterar längre. Att man inte har någon lust, att man inte ens tänker på att det borde göras. Att något man skötte så oklanderligt (nåväl...) för bara ett år sedan plötsligt spillts ut i sanden. Det är lite sorgligt kan jag tycka. För även om jag inte orkar skriva, ta foton, publicera, så vet jag ju hur roligt jag tycker det är att gå tillbaka och läsa gamla inlägg.

Det känns lite som att den här tiden inte finns, för jag sparar den ingenstans. Jo, i hjärtat naturligtvis. Men jag skriver inte dagbok, jag bloggar inte och därför blir jag också allt sämre på att ens föreviga fina stunder med kamera. Det känns lite som en ond spiral.

Men jag har försökt, jag har testat att vrida spiralen åt andra hållet, jag har verkligen försökt förmå mig själv att skriva dagliga texter här. MEN DET GÅR INTE. Min hjärna vägrar samarbeta, den har fått smak på ett annat liv. Ett liv där den första tanken inte går till att "jag kan blogga om det här", utan där saker och ting bara rullar på. Och då får det väl rulla på helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar