Arkiv

Sök

söndag 27 oktober 2013

SÖNDAG

Goddag! 

Det är söndag. Och det är dessutom den 27e oktober vilket får mig att halvpanika över att november snart är här. Fast också mysa för då är det snart jul. Igår började jag författa den eminenta önskelista jag tänker skicka ut till alla jag känner inför årets jul, min nittonårsdag och andra tillfällen någon känner för att ge mig en present för att jag är en så underbar människa (...).

I torsdags och fredags skrev jag mina två första salstentor nere i den så kallade "bunkern" på Örebro universitet och detta ledde naturligtvis till att vi var tvungna att tentafesta ganska grovt på fredagskvällen. Faktiskt så grovt att jag under gårdagen var bakfull ända in på kvällen och inte alls orkade med en andra utgång vilket egentligen var planen.. Men det var ju skönt idag!

Idag har jag hunnit städa min lilla källare grundligt och näst på tur står ett besök på Willys för att fylla på kyl och frys. Har ju liksom levt lite på sparlåga den senaste veckan, då man inte fick pengar förrän i fredags. Men nu ska jag minsann festa till det med diverse godsaker!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar