Arkiv

Sök

måndag 21 oktober 2013

Ett alldeles vanligt inlägg


Godmorgon!

Tyckte det var oändligt längesen ni fick ett alldeles vanlig morgoninlägg av mig, så here we go. Jag roas så mycket av att klockan är 09:24 när jag skriver det här och jag beter mig som om den vore 7. Som om jag hade gått upp tidigt och inte alls har haft sovmorgon, hehe. Well, min helg har i alla fall varit fin på alla sätt och vis, jag har druckit alkohol och dansat med fina människor, suttit på bibblan och pluggat samt SETT LARS WINNERBÄCK PÅ CONVENTUM!!! Så jävla bra var det!

Nu är det återigen måndag och jag sitter i sängen med en kopp te och lyssnar på mys-låtar och laddar upp inför allt det pluggande jag ska genomföra idag, och resten av veckan. För på torsdag och fredag.. ja då skriver jag mina första riktiga tentor, GAAAH!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar