Arkiv

Sök

söndag 8 september 2013

Utkast till ett brev.

Förra onsdagen tog jag mitt pick och pack och flyttade in i en källare i ett bostadsområde med stora vackra hus i den här staden. Staden som jag gjorde ett aktivt val att börja plugga i, men som då kändes som någon form av straff och en ständig känsla av "vill inte, vill inte, vill inte" levde då i mitt bröst, i min mage, i mitt huvud. Jag grät mig till sömns och jag grät när jag vaknade.

Nu, 11 dagar senare vaknar jag inte upp gråtandes. Jag vaknar upp till en stad som faktiskt känns allt mer som hemma. Här finns vänner jag håller på att lära känna, en klass jag ser fram emot att studera med och en famn jag tycker så mycket om att vara i. Här finns en natur som gör mig närmast religiös och en närhet till allt som gör staden så enkel att tycka om. 

Jag är inte ensam, jag mår bra och är trygg.

Och skulle allt gå åt helvete släpper Winnerbäck nytt album om tio dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar