Arkiv

Sök

måndag 23 september 2013

IT's Måndag!!

Woopwoop, dags att dansa in en alldeles ny vecka igen!!

Har ju liksom ägnat hela helgen åt att gååååå en massa i skogarna som omger min lille hemby och det första jag gjorde när jag väl kom tillbaka till "storstan" va att gå en kvällspromme i stadsparken med Karolina. JAO! Så nu ser jag nästan fram emot att bara få sätta mig i en sal och lyssna på en liten föreläsning om psykologins historia. Inte bara nästan faktiskt, det ska bli intressant!!!

Och eftersom jag är en alldeles för överambitiös människa ska jag dessutom cykla till universitetet tidigare och sätta mig i bibblens och läsa lite bok innan dagens föreläsning. Så that's what I'm gonna do right know!

Ha en najs dag hörrni!

Fick mitt nya betalkort igår och min vecka utan det har gjort att jag byggt upp ett brutalt shoppingsug..... Får nog ta en runda på stan nån dag! Typ när studiebidraget kommit, hehe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar