Arkiv

Sök

lördag 21 september 2013

I came to fight, to conquer, to rise and to survive


Kom hem till byn igår vid 15; blev överraskad av den friska luften och tårögd av hur vackert det är överallt när solen skiner i de höstfärgade löven och jag vandrade min gata fram med Winnerbäcks nya i hörlurarna. Och jag satte mig vid köksbordet och åt mellanmål - vips kändes det som att jag knappt vart borta ens en dag.

KÖRDE bil till stan och fikade med Mandis, köpte hårfärg, åkte hem och myste med familjen och färgade håret. På kvällen hamnade jag på en bar som kändes som London, gungade med till trubadurens covers och hängde med Linnea.

Idag har jag promenerat och andats. Fikat. Promenerat igen. Och fikat lite till. Faktum är att jag till och med varit på picknick i Trollskogen. Slå det om ni kan...

Nu ska jag ta en kvällspromenad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar