Arkiv

Sök

måndag 2 september 2013

Hur jag känner inför att kalla mig universitetsstudent? Såhär: HAHAHHHAHAHA

Läser gamla texter från min egen blogg där jag skriver om framtidsångest, att jag aldrig kommer bli vuxen och om att inte vilja bära ett för stort ansvar. Dessutom la sig meningen "bara 2 år kvar till studenten" ordentligt på hjärnan... Varför?

Jo, för att nu är det typ 3 månader sedan jag TOG studenten. Och imorgon börjar jag på universitetet. Och jag är sjukt nervös men det ska bli roligt.  Men jag kan fortfarande minnas mig själv sittandes för 2 år sedan och skriva de där inläggen. De minnena är dessutom nästan mer verkliga än de jag har från förra helgen... SJUKT!

Well, ska nu sova för att ej se ut som en zombie vid första mötet med mina nya klassisar, woop woop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar