Arkiv

Sök

torsdag 19 september 2013

HOSIANNA.

Jag har bott här mer än 3 veckor nu. Men det känns som ett helt år. Jag har vänt mitt liv upp och ner på många sätt, vänt tillbaka ibland och sen snurrat in mig igen. Yr i huvudet och helt slut av berg- och dalbanan som kan svänga vartsomhelst närsomhelst. Ingen vet, inte jag inte du.

Men. 

Imorgon åker jag hem. Hem till Källby för en helg.

Och jag kan inte undgå att få en liten knut i magen. En saknad efter skog, natur, friskluft och de mina där hemma växer sig allt starkare för varje sekund. Och jag ska vandra gatorna upp och ner, kramas massamassa och bara försöka andas.

Men.

Jag kan inte heller undgå att känna det som att åka bort mer än hem. Där finns inte mina saker, de finns här. Där finns inte mitt liv just nu, det finns här. Hur upp och ner det än må vara. Och knuten i magen kommer nog inte försvinna förrän jag får krama min mamma och verkligen kan inse att mitt liv inte baseras på materiella ting eller vart de befinner sig.

Mitt liv är där jag är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar