Arkiv

Sök

måndag 16 september 2013

ÄNTLIGEN LITE FULA PB-BILDER IGEN

Fan. Jag röstade inte i kyrkovalet. Känner mig som en dålig jävla människa. Därför passar jag på att svära lite extra också. Känns som att många dåliga människor svär. Och dricker alkohol (jag har druckit en irish coffey på en uteservering idag) och knarkar (alltsååå, nja, men det kanske kommer??).


I alla fall, jag har idag vart i skolan och stört mig på människor som pratar högt i bibliotek... Och ätit massa massa göttigt. Och vart på en lägenhetsvisning med skitiga kalsonger i en hög på badrumsgolvet, hehehehe. Jag har även fikat. Och druckit en irish coffey på en uteservering med sköna människor. Och besökt akuten på USÖ.

Nu lyssnar jag på Värvets intervju med Winnerbäck.

Sammanfattning: Det har vart en fin måndagskväll!

 Tog denna fagra bild av mig själv. För att det är så jävla svårt att ta fina bilder i den här positionen. Men jag ser fan läskig ut. Blir rädd för mig själv nuuu.....
Iaf, fick kramp i halsen av att ta förra bilden. Därav denna. Det är nog nåt fel på mig. Men seriöst, kolla in i mina ögon på förra bilden ett tag.. FYFAN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar