Arkiv

Sök

söndag 8 september 2013

Ett par bilder från första tiden

Det var länge sedan ni fick se bilder från mitt liv, och den enkla anledningen till det har varit att jag inte tagit så många som är värda att lägga upp här. Men då jag de senaste dagarna varit på väldigt många roliga event och aktiviteter har jag också sett till att ta några bilder och de ska ni få se nu.

 Såhär såg jag ut första dagen i skolan.
Förra lördagen arrangerades det skumparty och jag var utklädd till paljett. Att va i skummet var lite som att va i ett varmt snöbollskrig = sååå härligt!

 I fredags var det full moon-party och när jag vaknade dagen efter hade jag neonfärg över hela kroppen men det var en kul kväll!
 Kanske var det extra roligt för att jag tog mig friheten att gå upp i DJ-båset och hänga en sväng. Trivs liksom där, trots att jag inte har en aning om hur man egentligen DJ:ar.
 Igår var det egentligen vinbrännboll som stod på schemat men jag och Karolina kom på den briljanta idén att köpa med oss pizza och cola och cykla ner till ån istället - eftersom det råkade vara högsommarväder igår..
 Så efter pizzan la vi oss och solade. Två dopp i ån hann vi också med, härligt värre!
Och igår kväll klädde jag ut mig till dalmatin och åt tacos med ett par härliga människor.

Förutom dessa aktiviteter har jag vart på färgfest, pubrunda, white party och hunnit med diverse andra aktiviteter som inte innehållit alkoholkonsumtion. Dessutom har jag ju vart i skolan och haft heldagskonferenser med min nya klass. Inte en sekund ledigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar