Arkiv

Sök

måndag 30 september 2013

En finsittning

I lördags var det dags. Dags att avsluta introduktionen som pågått i närmare fyra veckor och det med pompa och ståt. Under fyra veckor hinner man man otroligt många roliga saker, utklädningar, fester, lekar och framförallt att lära känna så många nya fina människor. Många var lite vemodiga för att det tar slut, men de flesta mest lyckliga för att vi fått en så bra början.

Jag började göra mig iordning efter lunch och när naglarna var målade, håret lockat och uppsatt, klänningen på plats och sminket klart åkte jag hem till Rebecca i min klass där jag fick agera värdinna, då hon själv var lite sen, hehe. Så där satt jag i min ensamhet och drack vin tills de andra tjejerna dök upp och vi tillsammans kunde mingla en stund innan det var dags att åka till Ritz och äta middag.

Det var en superfin kväll och en härlig avslutning på en riktigt rolig introduktion! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar