Arkiv

Sök

tisdag 24 september 2013

Det här är ett inlägg om ingenting så alla bratz kan hoppa omkring och i baren shottar vi jäger för å visa vem som äger

Hola peepz! 

Vad jag sysslar med egentligen? De vettefan. Har suttit 2 timmar på Max med Karolina och ätit kvällsmat. Nu borde jag läsa lite kurslitteratur, men det är ofantligt svårt att slita sig från datorn när man väl lagt upp den på magen..

JAJA. Jag börjar inte förrän 13:15 imorn, så jag kan faktiskt sitta vid datorn med på magen hela kvällen om jag tvingar mig själv att läsa massamassa imorn bitti. Och de kan jag leva med. Imorn kommer även studiebidraget. Jag ska unna mig lite fina nya underkläder, en storhandling och på kvällen ska jag ÄNTLIGEN få dricka lite alkohol igen och se Norlie & KKV på Ritz. Wihoo!!

Annat jag borde göra snarast:
• köpa en dammsugare
• städa
• tvätta
• göra matlådor
• duscha

Men egentligen vill jag sitta i underställ och dricka varm choklad efter att ha vart ute och åkt skridskor typ. Jag vill ha snöööööö.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar