Arkiv

Sök

lördag 10 augusti 2013

Naglar, lägenhetsletande och svullna ögon

Igår jobbade jag sista dagen för den här sommaren och det kändes både skitbra och mycket märkligt. Firade med att dricka ett glas vin till middagen och att låta mamma förlänga mina naglar. Har ju inte fått bära nagellack på hela sommaren pga hygien i restaurang, så nu tänkte jag att det skulle göras ordentligt liksom. Målade dem med mitt OPI i morse också, blev riktigt bra.

Annars hänger jag mest på hemnet och letar lägenheter i Örebro. Vill så gärna hitta en liten fin etta som kan bli min, så att jag kan få övergå till att planera inredning istället. Är ju liksom roligare att leta inspo på tumblr och pinterest än att uppdatera hemnet stup i kvarten.

Nåväl, även detta kommer lösa sig så småningom. Puss!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar