Arkiv

Sök

torsdag 15 augusti 2013

Det löser sig

Hittade ett dokument på min hårddisk som jag tydligen namngett "oroad" med texten: "Saker jag oroar mig över och som jag skriver på den här listan för att jag ska se att allt faktiskt löser sig tids nog och då kan jag bocka av saker här" som rubrik. 

Under den rubriken hade jag listat saker som min C-puppsats som jag var sjukt stressad över ett tag, mina betyg som jag var ytterst tveksam till ända till sista stund, min förmåga att fixa sommarjobb, att komma in på universitet och så den punkt som upptagit min tid mest på sistone: boende i Örebro.

Men likväl som att jag skickade in min uppsats i tid, tog studenten med otroliga betyg, har jobbat 7 veckor i sommar och kom in på psykologprogrammet, verkar det även som att mitt senaste problem har löst sig. Min och mammas tripp till Örebro som innehöll ett par visningar av boende genererade i ett (än så länge muntligt, som ska bli kontrakt) löfte om en chans att bli inneboende i en mysig källare.

Därmed var det plötsligt en till sten från bröstet som släppte, och när jag fick beskedet per telefon i bilen hem kunde jag inte sluta le. Ett leende som jag hoppas får vara en stund, åtminstone tills jag hittar nån ny sak att oroa mig över och skriva upp på min lista.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar