Arkiv

Sök

lördag 31 augusti 2013

DAG 3

Nu är det lördag och eftersom jag anlände till Örebro i onsdags kväll räknar jag detta som min tredje dag i min nya hemstad. Torsdag och fredag såg ganska lika ut, jag började med att vakna upp och känna mig nedstämd, stannade under täcket med datorn på magen länge, uträttade något ärende och hängde med Karolina. Dessutom har ju aktiviteterna satt igång! I torsdags delades vi in i grupper för att leka lekar och igår samlades vi och förfestade för att sedan gå på färgfest - där alla sektioner var klädda i sin egna färg, för min del svart.

Men denna morgon vaknade jag inte upp nedstämd, utan faktiskt glad. Och jag har inte legat i sängen hela dagen, utan hunnit med att luncha på stan och gå i stadsparken och utforska nya delar av staden. Så man kan väl säga att jag gjort framsteg. Än känns det inte helt bra, men för varje minut som går vänjer jag mig mer och mer.

Ikväll klär jag ut mig till paljett och går på skumparty! Vad kan egentligen kännas fel då??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar