Arkiv

Sök

torsdag 25 juli 2013

En liten uppdatering

2 månader och 1 dag sedan sist. 

En tid fylld av fantastiska händelser som aldrig någonsin kommer glömmas bort. Ett intensivt studentfirande med karneval, ölbrännbollsspel, lisebergsresa, dans och drinkar. En hjärtklappande, nervös studentdag med vit klänning, lockat hår och svett i knävecken. Flakdans, champagne och de allra finaste bästa vännerna samlade för mat, dryck och presenter. Fokus på mig.

2,5 timmar i frisörstolen och sedan studentbal för hela slanten. Vackraste klänningen jag burit, pärlor, bubbel, mingel vid älvstranden och finmiddag med finklassen. Konstant dans utan skor på ett dansgolv fyllt av konfetti och total eufori. Ett abrupt slut, men ändå efterlängtat.

Festande utbytt mot jobb på restaurang och sedan midsommarfirande med familjen på Orust. En semestervecka med besök på en regnig men ack så mysig västkust, full moon-party och mycket fika. Start på en 6-veckorsperiod av jobb som jag nu snart avklarat 4 veckor av. Ännu ett besök på (nu soligare) kusten och ett antagningsbesked:

Stockholms universitet, reservplats 20
Örebro universitet, ANTAGEN!

Så mina största problem just nu är att hitta bostad i Örebro, vänja mig vid tanken på att flytta hemifrån om 5 veckor samt att jag somnade efter jobbet och missade kvällens avsnitt av Ernst... Jobbigt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar