Arkiv

Sök

fredag 17 maj 2013

VART ÄR SOLEN?

Hade på något vis fått en tanke om att maj skulle bli månaden då jag började blogga mer kontinuerligt igen. För att jag minns att det varit så roligt att blogga i maj de senaste åren. Att visa soliga bilder, blommande träd och roliga evenemang. Och visst: träden blommar och jag gör roliga saker mest hela tiden. Men solen lyser bara mycket sällan och därmed försvinner inspirationen precis lika snabbt igen.

Jag ljuger inte när jag säger att jag är besviken på maj-vädret hittills. För att jag jämför det med tidigare år och sommarvärme och ljumma kvällar redan den 2 maj. Nu är det den sjuttonde och endast EN av de dagarna har varit varm och riktigt fin: förra tisdagen när vi vandrade på Kinnekulle. EN endaste dag. Igår var det relativt varmt och fint, men det blåste och solen gick i moln varannan minut...

Sååå, visst känns det dumt att hänga upp sig på vädret, för de roliga sakerna händer ju ändå. Men hade solen skinit oss i ansiktet liiiite mer och det blåst liiiite mindre hade ju även de "tråkiga" stunderna blivit roligare.

Men idag är det fredag och jag tänker banne mig ha på mig shorts även om solen inte skiner. För det är den 17 maj, 26 dagar kvar till studenten och mina ben ska vara så bruna som möjligt till utspringsklänningen!! hehehehe.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar